I kawea e Mongolia a roto i te 10,000 tone konumohe ki nga whenua o ASEAN ki te rekoata teitei i te hauwhiti tuatahi.

I te hauwhä tuatahi o tenei tau, i kaweake e Inner Mongolia te 10,000 toni o te konumohe ki nga whenua o ASEAN, he pikinga o te 746.7 nga wa i ia tau, i te tau i te tau, ka whakatauhia he teitei hou mai i te pakarutanga o te mate pukupuku hou o te karauna.

E ai ki nga tangata o roto o te ahumahi, ko te tikanga ano tenei i te mea kei te ora tonu te ohanga o te ao, kua hoki ano te tono konumohe o te ao, ina koa i nga whenua o ASEAN.

Hei tari whakaputa mana, i tukuna e Manzhouli Customs nga raraunga i te 14th.I te hauwhā tuatahi, i kaweake e Inner Mongolia te 11,000 tone o te konumohe me nga hua konumohe (nga hua konumohe mo te poto), he piki ake i te 30.8 nga wa i ia tau;ko te uara 210 miriona yuan (RMB).I roto i nga maakete kaweake matua, ko nga whenua o ASEAN te 10,000 tons, he pikinga o te 746.7 nga wa i ia tau.Ko enei raraunga ano hoki mo te 94.6% o te katoa o nga konumohe kaweake o te Rohe Motuhake o Roto o Mongolia i taua wa ano.

He aha i taea ai e Inner Mongolia te kawe atu i te 10,000 tone o te konumohe ki ASEAN i te hauwhiti tuatahi?

E ai ki nga tikanga, ko te hanga konumohe hiko hiko o Haina i te hauwhā tuatahi o te tau 2021 i eke ki te 9.76 miriona taranata, he pikinga 8.8% i ia tau.I waenganui o Poutu-te-rangi, ka eke te rarangi konumohe ingot a Haina mo te 1.25 miriona taranata, koinei te tihi o nga kohinga kua whakaemihia i te wa o te wa o te Huihuinga o te Koanga.Ko te mutunga mai, i timata te piki haere o nga ota kawe konumohe a Haina.

Ko tetahi atu tohenga a nga tikanga, na te kaha o te tuku konumohe tuatahi ki tawahi, kua neke ake te utu konumohe o te ao o naianei ki te US$2,033/ton, na te mea i tere ake te tere me te tere o te kaweake konumohe mai i Inner Mongolia.


Wā tuku: Mei-24-2021